Laatste nieuws

  Afgelopen dagen hebben we het RECN-leden gedeelte opgestart.

  DIt informatiekanaal is exclusief voor leden van de RECN en is opgezet om eenvoudig en op een snelle manier , informatie betreffend de RECN onderling uit te wisselen

  Toegang verkrijgen

  De toegang tot het alleen voor RECN-leden gedeelte bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord die beide in het laatste Bulletin vermeld worden.
  Als je die invult krijg je toegang tot de genoemde onderdelen.

  Materiaal doneren

  Indien je het bezit bent van materiaal dat interessant is voor het archief in de vorm van een origineel, een kopie, een foto of anderszins dan zijn de leden van de RECN daar zeker blij mee.
  We zullen dit materiaal graag aan het archief toevoegen, naar wens met of zonder vermelding van de donateur. Vraag meer informatie bij de archivaris. Doe die moeite en stuur het op naar het Archief:

   

   

  Archief, Agenda , Links

  Inhoud LEDEN deel

  Naast het Archief zijn nu ook de Agenda en de Links uitsluitend toegankelijk voor geregistreerde en betalende RECN leden.
  Ieder lid van de Royal Enfield Club Nederland heeft het exclusieve voorrecht op inzage in de toch bijzondere verzameling clubbladen, fotoverslagen, beeld- en ander materiaal. Al deze documenten zijn verdeeld in drie digitale ladekasten. De bovenste lade bevat allerhande documentatie en foto's, de middelste lade bevat de digitale Bulletins en de onderste lade bevat foto's van club evenementen.

  In de Agenda vind je vele leuke, belangrijke en interessante tips voor een beurs, een treffen, leuke, of ander zaken die voor Royal Enfield van belang kunnen zijn.

  Hetzelfde geldt voor de LInks :
  stuur net zoals voor de Agenda alles wat je interessant lijkt of is naar dan worden de betreffende onderdelen bijgewerkt.

   


   

  !! Lid zijn van de RECN heeft als voordeel dat je toegang krijgt tot een informatiekanaal speciaal voor de leden. Daar vind je naast Bestuursinformatie, de Agenda en een heleboel Links ook ons uitgebreide Archief, met daarin allerlei documentatie over Royal Enfield, Club evenementen en de digitale versie van ons clubblad 'Bulletin' !!

   

   

  Als je hier klikt ga je naar de RECN-leden pagina of druk, nadat de animatie is afgelopen, op 'Klik hier om verder te gaan'.
  Het aanmeld scherm opent zich dan in hetzelfde venster en je verlaat dan deze website.

   

  Druk de toets F5 op je toetsenbord om de animatie nogmaals te spelen.

   

  Kijk in het laatste Bulletin voor de benodigde gebruikersnaam en het wachtwoord.
  Beide veranderen per editie, dus ongeveer elk kwartaal een nieuwe gebruikersnaam en paswoord.

   

  Beveiligde informatie op deze pagina's:

  De RECN-leden pagina is in feite een afzonderlijk forum dat verschilt van een 'normaal' forum doordat er slechts 2 personen zijn die nieuwe onderdelen kunnen plaatsen en bestaande onderdelen aanpassen of verwijderen nl :
  De Aarchivaris en de Website Beheerder.


  Verder is dit forum zodanig ingericht dat het puur en alleen voor Royal Enfield Club Nederland leden toegankelijk is !