Kopij inleveren

  We houden 4 uitgaven per jaar aan, winter, lente, zomer en herfst.
  In de praktijk zal het rond: februari, mei, augustus en november wezen.

  Kopij kun je inleveren voor resp.
  15 jan. - 15 april - 15 juli - 15 okt.


  Email of info:


  Nieuw Materiaal

  Als er iemand in het bezit is van uniek materiaal in de vorm van een kopie of foto, natuurlijk alleen als het enfield betreft, dan zou de RECN er zeker blij mee zijn en met gepaste trots aan het geheel toevoegen. Neem de moeite en stuur eens wat op naar of evt. naar


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Bulletin op je deurmat

  Leden krijgen het 4 x per jaar aan huis bezorgd. Ondanks de digitalisering blijft dit papieren exemplaar onverminderd voortduren, het Bulletin is een hoeksteen van de
  Royal Enfield Club Nederland.

  Bullletin van toen

  Het Bulletin is eens begonnen als stencil maar is al weer heel wat jaren een volwaardig blaadje met verzorgde omslag. Een groot deel daar van is gedigitaliseerd en straks ook heel makkelijk na te slaan. Leden van de club krijgen exclusieve toegang. Mocht je dus nog zeer vroege exemplaren hebben zouden we daar graag een scan van hebben om te plaatsen.


   

  Royal Enfield Club Nederland Bulletin

   

   

  Bulletin

  Vier maal per jaar komt het clubblad genaamd "Bulletin" uit. Wat eens begon als een stencil is al jaren een succesvolle uitgave met daarin uiteraard aankondigingen van aktiviteiten die je niet mag missen, verslagen van aktiviteiten die je gemist hebt, technische tips, knutselverslagen, stevige motorverhalen, geschiedenislessen over de gouden decennia van het motorrijden en meer van dit al.

   

  Kleur

  Voor kleurenfoto's (in de papieren versie zwart-wit ivm kosten) en andere extra's verwijzen we door naar de redactie van het Bulletin.

  Kopij
  Wil je graag eens een stukje plaatsen in het clubblad? Maakt niet uit wat je te melden hebt; leuke foto's evt vergezeld met wat text of uitleg worden in de regel altijd geplaatst. Vertel hoe je motor zich gedragen heeft, of je tijdens de stop lekker gegeten en gedronken hebt, wat je metgezellen er van vonden of heb je in Engeland of India rondgereden misschien? Gebruik je je Enfield voor het dagelijks woon-werk verkeer? Een paar regeltjes met wat beeldmateriaal er bij... Laat je horen!! Stuur het op!! Het Bulletin is ook van jou!

  Wanneer komt ie ongeveer op de deurmat?

  Je krijgt het blad zeker 4 x per jaar met de post thuis. De redaktie wordt verzorgd door A.J. Versluijs.
  Altijd weer nieuwe artikelen waar je wat van opsteekt. De mooiste verhalen en belevenissen die hier op papier gedeeld worden. Problemen worden soms zeer gedetailleerd uiteen gezet en als je doorleest kom je de oplossing ook nog tegen.