Nieuwe mogelijkheden

  De website gaat steeds in beweging blijven, technisch maar ook wat inhoud betreft. We vragen daarom ook hier weer om af en toe eens wat mooie foto's of filmpjes te sturen. Die verwerken we en delen we zo met plezier aan iedereen.

  Media

  Foto's en videomateriaal.

  Video uit bv youtube direct afspeelbaar zoals je ziet. Ken je er ook zo een die hier een plaatsje verdient stuur me dan die link.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Royal Enfield Club Nederland Media

   

  Wat nou, moderne media? Bij ons?

  De Royal Enfield Club Nederland heeft ongeveer 340 leden en heeft sinds haar oprichting in 1979 tot doel in clubverband de motorsport te beoefenen, een vriendenkring te vormen van berijders van Engelse motorfietsen, en hun enfield belangen te behartigen. En dan is ondermeer het delen van foto en filmmateriaal daar een gedachte van. Wat als primaire communicatie van uit de club naar de leden toe als 'bindmiddel' begon met een stencil groeide later tot een volwaardig clubblad. Wanneer internet intrede gemaakt heeft in de RECN weet ik (nog) niet precies, maar het is zeker al 13 jaar. Die het weet laat het maar horen!

   

  D'r ligt zo'n enorme schat aan materiaal bij de leden en website bezoekers aan foto's, filmpjes, scans en ander spul waar ik zowat voor op m'n knieën lig hier. Stuur het naar de RECN via: We zouden erg graag meer met elkaar delen met dit handige mediumpje internet. En nogmaals dank voor al wat tot nu toe ingestuurd is!

   

   

  Bekijk de inzendingen en hoe werkt het precies?

  Als je op een van de 2 links hieronder klikt opent er een nieuw venster. Dan krijg je een aantal foto's te zien, klik er op en navigeer met je spatiebalk en pijltjestoetsen, of met je muis door op de foto of juist in de lege ruimte te klikken. Simpel as an Enfield!

  1 Enfield Indian, ..ehh Indian Enfield <----

  2 tweede inzending

  3 derde inzending van een heuse fotograaf tijdens het treffen veendam 2008

  4 vierde inzending plaatjes van een mooie JF 4-klepper

  5 vijfde inzending een artikel uit MOTOR REVUE over diezelfde JF 4-klepper

  6 Reacties sturen aan:

  Een kleine uitdaging heeft effect gehad. Door aan een lid een bepaalde setje van mooie foto's te vragen is er werkelijk de moeite genomen om de Enfield op een mooie locatie van alle hoeken af op de gevoelige plaat vast te leggen. Wanneer stuur jij me wat op?

   

   

  Filmpje!
  Te mooi om te laten liggen! Alleen al voor de muziek!!

   

   

   

  Reacties sturen aan: